Bělorusko
@kuchta - Mám stejnou kombinaci a naopak Uniqa druhý den na moji e-mailovou žádost poslala potvrzení, chtěl jsem tam přidat platnost, bez řečí poslali upravené. Za mě příkladný support.
S Uniqou (klient RB) mám stejnou zkušenost jako Cali, žádal jsem u nich potvrzení několikrát (Bělorusko, Írán, Kuba , Rusko) a vždy promptně vyhověli.
Stejně tak mám zkušenost s využitím pojištění (vyhledání lékaře v zahraničí a ošetření), všechno naprosto perfektní, neplatil jsem nikde nic.
kuchta napsal(a):JOX: Ne vždy je takový postup schůdný. Přítelkyně má kombinaci RB+UNIQA a když Rb nedokázala nějaké smysluplné potvrzení vydat, tak jsme to zkusili u UNIQA - také jsme neuspěli, prý o těchto klientech nemají žádné informace, že je to v kompetenci RB.
Já ale navrhoval postupy 2: 1) zkusit si napsat příslušné pojišťovně o potvrzení nebo 2) vytisknout český papír, přihodit seznam z webu ambasády a všechny důležité informace zakroužkovat jak pro blbý. :) Já teda pravda zkoušel vlastně kombinaci - jednorázové pojištění v češtině, ale prošlo to. Stejně se nemůže stát nic horšího, než že vám vnutí to jejich.
Belarus To Allow Visa-Free Entry For Guests Of Major Music Festival In July. Foreigners with tickets to Slavianski Bazaar will be able to enter Belarus visa-free.
Entrance without a visa will work from 1 to 20 July.
zachvilku to bude visa free pri prilezitosti trhu v Minsku, ktory sa kona kazdu sobotu s platnostou na cely tyzden :D
tonic napsal(a):A při výjezdu budou kontrolovat, jestli máš aspoň jednu účtenku z Komarovky. 😊zachvilku to bude visa free pri prilezitosti trhu v Minsku, ktory sa kona kazdu sobotu s platnostou na cely tyzden :D
UNIQA - díky za upozornění. Tak jsem to zkusil jinou cestou - vynechal jsem RB a neobracel jsem se na krávu na pobočce, ale kontaktoval centrálu. Během pár minut mejlem vyřízeno.
Co dale v Belorusku navstivit? Minsk, Mir, Nesvizh, Grodno, mozna Brest. Doporuci nekdo dalsi zajimave misto? Predem diky.
Jakub Langer napsal(a):Co dale v Belorusku navstivit? Minsk, Mir, Nesvizh, Grodno, mozna Brest. Doporuci nekdo dalsi zajimave misto? Predem diky.
Gomel. A pokud budeš mít cestu přes Baranavičy a líbí se ti železniční muzea, tak si tam udělej párhodinovou pauzu. Brest bych určitě nevynechal.
Koukal jsem. Jen to vypadá, že to mizí strašně rychle. Koukal jsem na to pár minut po zveřejnění na FB, cca v 8:45 a během 10 minut zmizely pro návraty víkendy a pondělí. Nebo ladí podmínky za běhu.
Michal napsal(a):Koukal jsem. Jen to vypadá, že to mizí strašně rychle. Koukal jsem na to pár minut po zveřejnění na FB, cca v 8:45 a během 10 minut zmizely pro návraty víkendy a pondělí. Nebo ladí podmínky za běhu.
Tak to ses na to koukal hodinu po zveřejnění. 😁 Já to hlásil přes FB v 7:43.
Prodloužený víkend zbyl - 21.-23. 2.
J0x napsal(a):Tak na FB tvrdili, že ta akce platí od 8:30.Tak to ses na to koukal hodinu po zveřejnění. 😁 Já to hlásil přes FB v 7:43.
Prodloužený víkend zbyl - 21.-23. 2.
EDIT: Jasně, posun času +1.
ked vam uz utiekla akcia, tak taky zelezniciarsky update: Od decembre EC Bathory (Budapest-Bratislava-Breclav-Ostrava-Varsava) potiahne az do Terespolu na hraniciach s Bieloruskom. A tam 20 minut na prestup na regionalny spoj do Brestu. Neviem ako z CR, ale z Bratislavy sa da ist do Varsavy za 19 euro, do Terespolu to asi bude o par euro drahsie.